Over mij

Mijn naam is Ad Hartman. Als echtgenoot en vader van een tienerdochter, maak ik me regelmatig zorgen over de snelheid en de druk die vanuit de samenleving ons wordt opgelegd. Vanuit mijn massage-achtergrond zag ik dan ook dat veel mensen met spanningen op zoek zijn naar ontspanning.

Ad Acupunctuur Uden
Massage Uden
Die vluchtige samenleving zorgt er ook voor dat we steeds minder aandacht hebben voor elkaar. Om deze redenen ben ik me gaan verdiepen in TCM, de Chinese geneeskunde. Het holistisch denken, de vergelijking met natuurlijke principes, de preventieve aanpak, de aandacht voor de mens en omdat TCM een leefstijl is, hebben mij verliefd gemaakt op deze vorm van geneeskunde. Nu ben ik na een lange studie therapeut acupunctuur geworden.

Hoewel de basisprincipes van de acupunctuur al duizenden jaren hun gelijk hebben bewezen, is ook zij volop in beweging en ontwikkeling. Dit komt vooral door de Westerse medische kennis die nu ook binnen de moderne acupunctuur zijn intrede doet. Het is goed dat beide kampen zich verenigen. Om die redenen blijft de acupuncturist zich ook ontwikkelen en gaat zijn studie feitelijk gewoon door.

Het grote voordeel hiervan is dat u als cliënt hier de vruchten van plukt. Wij zijn eigenlijk studenten voor het leven.

U bent welkom in mijn praktijk in het Gezondheidscentrum Heel de Mens. U krijgt daar de zorg en aandacht die u terug in balans brengen.

LEEFSTIJL

Uw lichaam geeft aan dat er sprake is van een onbalans. Vermoeidheid, stress, spierpijn, slecht slapen en nog veel meer andere symptomen plagen u elke dag steeds meer. We gaan samen op zoek naar de oorzaak van deze signalen. Vaak worden deze klachten veroorzaakt door uw leefstijl. Wij helpen u met het veranderen van uw leefstijl middels begeleidingsprogramma's.